GPS-Trace menyambut mitra HW baru - iTrybrand

31.5.2023 | Veranika Patachyts

In de hedendaagse snel veranderende wereld is de vraag naar betrouwbare en efficiënte GPS-trackingoplossingen nog nooit zo groot geweest. Bedrijven en individuen vertrouwen op nauwkeurige locatiegegevens om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de veiligheid te waarborgen en de productiviteit te verhogen. Daarom integreert ons GPS-Trace team voortdurend nieuwe modellen GPS-trackers van verschillende fabrikanten in onze platforms.

En vandaag willen we graag Shenzhen iTrybrand Technology Co., Ltd vertegenwoordigen, dat een breed scala aan GPS-trackingproducten, ontwerpen en ontwikkelingen aanbiedt om te voldoen aan de diverse behoeften van verschillende markten!

Dus, iTrybrand-modellen in onze applicatie Ruhavik zijn iTrybrand VT03D, iTrybrand VT05S, iTrybrand VT08F en iTrybrand VT08S.


ITrybrand GPS apparaten


Natuurlijk heeft elk van hen zijn eigen kenmerken en geschiktheid. 

iTrybrand VT03D is een eenvoudige en gemakkelijk te installeren GPS-tracker voor voertuigen met een sterke magneet. Het apparaat heeft een batterij van 6000 mAh, een waterdichte behuizing volgens IP65, een geluidmonitor en intelligente vermogensregeling.

iTrybrand VT05S is een GPS-tracker voor voertuigen met waterbestendigheid volgens IP65. Het apparaat heeft detectie van ACC-ontsteking, op afstand uitschakelen van de motor, trillingsdetectie, geofencing en een waarschuwing voor te hoge snelheid.

iTrybrand VT08F is een 4G GPS-tracker voor voertuigen met waterbestendigheid volgens IP65. Het apparaat heeft een historisch trajectoverzicht, spraakmonitor, op afstand uitschakelen van de motor, geofencing, een waarschuwing voor te hoge snelheid en een SOS-paniekknop.

iTrybrand VT08S is een GPS-tracker voor voertuigen met waterbestendigheid volgens IP65. Het apparaat heeft een SOS-paniekknop, detectie van ACC-ontsteking, op afstand uitschakelen van de motor, geofencing, een waarschuwing voor te hoge snelheid en een spraakmonitor.


We kunnen benadrukken dat iTrybrand trots is op het leveren van GPS-trackingproducten die ongeëvenaard zijn qua kwaliteit en functionaliteit. Hun uitgebreide productassortiment voorziet in een breed scala aan toepassingen, waaronder vlootbeheer, asset-tracking, persoonlijke tracking en meer. Of je nu een logistiek bedrijf bent dat je bezorgroutes wilt optimaliseren of een bezorgde ouder die de veiligheid van je kind wil waarborgen, zij hebben het perfecte GPS-trackingapparaat voor jou.

Cutting-Edge Designs voor optimale prestaties.
Shenzhen iTrybrand Technology Co. begrijpt dat het ontwerp een cruciale rol speelt in de algehele prestaties en gebruikerservaring van GPS-trackingapparaten. Daarom is het team van experts toegewijd aan het creëren van strakke en ergonomische ontwerpen die naadloos integreren in verschillende omgevingen. Van compacte en discrete trackers tot robuuste en weerbestendige apparaten, hun ontwerpen hebben gebruikersgemak als prioriteit zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid of duurzaamheid.


Of je nu op zoek bent naar oplossingen voor persoonlijke wagenparken of kleine bedrijven, asset-trackingapparaten of persoonlijke trackers, iTrybrand met Ruhavik heeft jou gedekt.